Monuta steunt wijkcentrum

Workshops in Wijkcentrum Stichting Perla’s Vriend

Sinds enige tijd bevindt zich aan de Teldersweg 255 Stichting Perla’s Vriend er is inmiddels veel werk verricht om er een gezellige functionele plek van te maken waar jong en oud zich thuis voelen de drijvende motor achter dit alles is Ingrid Vriendwijk, die merkte vanuit haar werk in de thuiszorg dat er een behoefte naar een plek  waar mensen elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten. Stichting Perla’s Vriend voorziet hierin.

Vol trots verteld Ingrid de reden van de naam van de Stichting “haar kindje” maar ook met recht haar kindje. Perla haar dochter leeft voort in dit gedachtegoed. Perla is 2 jaar geleden overleden aan een ongeneeslijke ziekte maar zij heeft haar dierbare de kracht gegeven om  middels deze Stichting andere mensen tot steun te kunnen zijn. U vind hier een luisterend oor, maar zo wordt er ook een maandelijkse activiteiten  kalender gemaakt waar jong en oud in betrokken zullen worden en er allerlei thema’s de revue zullen passeren. Om activiteiten financieel laagdrempelig te houden heeft Ingrid het Monuta Helpt fonds aangeschreven met het verzoek voor een bijdrage om diverse workshops te organiseren en vol trots verteld zij dat Perla’s Vriend een donatie van 1000 euro heeft mogen ontvangen.

Monuta niet alleen bekend als verzekering en uitvaart organisatie beschikt ook over een fonds die sociaal maatschappelijke projecten ondersteunt met het thema herdenken, herinneren en nazorg. De workshops die van deze donatie gegeven zullen worden hebben dan ook betrekking op dit thema en zij hopen hiermee de gasten handvatten aan te reiken om zich voor te kunnen bereiden op verlies maar zo kan er ook vanuit het oogpunt nazorg steun gegeven worden op het gebied van rouwverwerking . Laat het thema u niet afschrikken want het  luisterende oor kan wonderen verrichten en misschien heeft u zelf ook wel ervaringen die u met andere wilt delen Perla’s Vriend is dan zeker een thuis waar u meer dan welkom bent.

Ingrid Vriendwijk en Anette Kooij

Ingrid Vriendwijk neemt de Cheque in ontvangst van Anette Kooij Relatiebeheerder bij Monuta

 

Stichting Perla’s Vriend wil Monuta bedanken voor de donatie.